Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w galarecie inaczej

3.0
(20)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety ryby 4
kostki rosołowe
marchewka
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w galarecie inaczej

Filety gotujemy na kostkach rosolowych i marchewce. Nastepnie kroimy je w kostke i zalewamy wywarem sporzadzonym z kostkek i zelatyny. Pozostawic w lodowce do stezenia. Podajemy z octem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna28 07.03.2012 14:39
pysznie wygląda
Agnik 04.10.2011 16:36
ciekawe
edyta44 06.04.2011 08:43
smaczne
Ewa111 28.09.2010 11:39
proste a świetne danie
Nati 26.09.2010 23:16
mnaiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak