Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba Tilapia w panierce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba Tilapia
jajko
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba Tilapia w panierce

Kroki postępowania

1
Filety przyprawiamy przyprawa do ryb Prymat z obydwóch stron.
Krok 1 - Ryba Tilapia w panierce foto
2
Na dwóch talerzach wykładamy: jajka z pieprzem i solą, a an drugim bułkę tartą. Ryby obtaczamy najpierw w jajku a potem w bułce tartej. Smażymy z każdej stron aż się zarumienią na złocisty kolor.
Krok 2 - Ryba Tilapia w panierce foto
3
Gotową rybę, pokrapiamy cytrynką i jest gotowe danie do podania.

Życzymy smacznego!!!
Krok 3 - Ryba Tilapia w panierce foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

JOANNA16 27.10.2013 11:40
pyszna rybka
Megg 21.04.2013 17:32
przepyszna rybka :)
wiola333 21.04.2013 16:45
bardzo smaczny przepis
Marta11 21.04.2013 16:20
smaczna ryba:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak