Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba po żydowsku Emi

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 75 dag
ocet 10 % 1/4 szklanki
woda 1 szklanka
koncentrat pomidorowy 3 łyżeczki
cukier kryształ 1 łyżeczka
sól 1 łyżeczka
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat
Papryka słodka mielona Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po żydowsku Emi

Filety rybne smażymy na patelni z panierce z bułki tartej. Resztę składników (oprócz filetów i bułki tartej) łączymy w rondelku dokładnie mieszając. Taką zalewę zagotowujemy i zalewamy nią rybę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 05.06.2012 12:11
Smakowita wersja ryby :)
BernadettaP 14.03.2012 09:56
pyszna rybka !
bernadetta2 10.03.2012 21:07
super
Miki 02.03.2012 21:20
mniam
edyta44 04.03.2011 08:55
smaczna
Joanna108
Joanna108 06.02.2011 21:25
Do wypróbowania !
IZABELA29 15.11.2010 09:48
nie ważne jak przyrządzona uwielbiam rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak