Ryba po japońsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    2szklanki
  • olej

    3/4 szklanki
  • ocet

    5łyzek
  • cukier

    5 łyzek
  • sól

    lyzka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z podanych składników przyrzadzic zalewe,poczekac az wystygnie.Ogórki korniszony i papryke pokroic w cienkie paseczki.Zalac tym rybe.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat