Ryba po haitańsku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

  • limonki

  • marchew

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 90 dag ryby - użyliśmy dorsza, 3 szklanki wody, 2 limonki, pół szklanki cebuli dymki, 1 średnia posiekana cebula, pół szklanki pokrojonej w plasterki marchewki, 1 posiekany ząbek czosnku, 3 łyżki pasty pomidorowej, 1 łyżeczka natki pietruszki, 1 łyżeczka tymianku. Sól, pieprz, ostra papryka.

SPOSÓB WYKONANIA: W garnku wymieszać wszystkie składniki za wyjątkiem ryby. Gotować 10 minut. Następnie włożyć rybę i gotować ok. 10 minut

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wiesława1 25.04.2012 09:09
super
buksiak12 27.08.2010 12:17
super sprawa
Dorota71 27.08.2010 11:22
ciekawe jak smakuje
Emilia22 27.08.2010 10:46
fajny przepis
agata1722 29.07.2010 14:55
przepysznie wygląda

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat