Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
ryba
4 kostki -
marchew
2 sz -
cebula
1 szt -
seler
1/4 -
ząbki czosnku
2 szt -
ananas świeży
2 plastry -
sok z cytryny
-
sól do smaku
-
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
1 łyżeczka -
przecier pomidorowy
1 szkl -
olej do smażenia
-
mąka pszenna
5-7 łyżek -
ziele angielskie
4 szt -
Liść laurowy suszony Prymat
2 szt
Przepis i sposób przygotowania Ryba po grecku z dodatkiem ananasa
Kroki postępowania






Dobrze smakuje na ciepło jak i na zimno.![]()
Komentarze (4)