Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku według mojego przepisu
Kroki postępowania
Przykryć rybę warzywami.
Można podawać na ciepło lub zimno.
filety rybne | 1 kg |
sól i pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
ketchup pikantny | 0,5 szkl |
seler korzeniowy | 0,5 szt |
marchew | 1,5 kg |
cebula | 4 szt |
pietruszka | 2 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
jajko | 3 szt |
mąka | 0,5 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,75 szkl |
masło | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: