ryba po grecku

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba opanierowana usmażoną

    1 kg
  • marchew

    4 szt
  • pietruszka

    3 szt
  • seler

    2 szt
  • olej do smażenia

  • koncentrat pomidorowy

    1
  • sól, pieprz

  • musztarda

    2 łyzki
  • woda

    1/2 szkl
  • cebula

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rybe usmażona porozkładać na półmisku... na rozgrzany olej włożyć marchew seler i pietruszke starta na tarce cebule pokrojona w kostke,sół pieprz do smaku,musztarde i koncentrat na koniec podlać woda...gotowac ok 20 min az wszystko zmięknie,,,po wystudzeniu wyłożyć na rybe....przechowywac w lodowce

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
stokrotka 12.04.2011 09:00
fajne
MAR3STA 05.12.2010 17:03
super wygląda!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat