Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rurki z twarogiem i skwareczkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rurki 300 g
sól
boczek 300 g
twaróg 200 (chudy)

Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z twarogiem i skwareczkami

Makaron gotujemy na pół miękko z odrobiną soli. Boczek kroimy w kostkę i na rozgrzanej patelni smażymy aż powstanie tłuszcz i skwarki. Odcedzony makaron wykładamy na talerze, posypujemy twarogiem i polewamy tłuszczem ze skwarkami. Całość dosalamy wedle smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 13.12.2013 09:52
fajne danie
Marlenka.S 30.11.2013 14:36
bardzo lubię takie dania
Róża1 06.11.2013 11:27
ciekawy pomysł:-)
Zdzisław 30.10.2013 21:36
dla mnie smacznie przyrządzone jedzenie
cooleczka 17.10.2013 20:40
trochę w klimacie pierogów ruskich
EmciaPichci 16.10.2013 07:34
smak dzieciństwa!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak