Rum pomarańczowy

Rum pomarańczowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rum

  • pomarańcza

  • Goździki całe Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomarańcze pokroić w plasterki. Włożyć do sterylnego, szczelnego pojemnika, zalać rumem. Dorzucić goździki. Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu przez około 2 tygodnie, żeby smaki

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat