Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola z pieczarkami i papryka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

40 dag pieczarek, 1 łyżka cytryny, sół, pieprz prymat 4 łyżki oliwy,1 duży pęczek rukolii
czosnek 1 ząbek
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola z pieczarkami i papryka

Pieczarki pokroić w cienkie plastry, Sok z cytryny wymieszać z soląi pieprzem prymat i ubić z 3 łyżkami oliwy. Grzyby polać sosem i wymieszać. Umytą i osuszoną rukolę przekładamy na półmisek, na wierz pieczarki, paprykę pokroić podsmażyć przyprawić i nałożyć na pieczarki. Podawać z bułką paryską

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maxfighter 20.07.2010 18:22
warto
Zośka1 07.07.2010 21:34
swietne
Monika188 07.07.2010 21:05
fantastyczne
brygida 07.07.2010 20:55
fantastyczne
darek6 06.07.2010 22:11
super, znam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak