Różowy śledzik

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety śledziowe

    6 sztuk
  • Ćwikła

    1 łyżka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez mieszamy z solą i pieprzem, dodajemy ćwikłę. Następnie gotową pastą przekładamy filety śledziowe.


Gotowe danie można przyozdobić listkiem mięty lub koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Iwusia 29.09.2012 21:28
smaczny ten śledzik :)
ElizaT 11.09.2012 10:50
hehe co za sposób na śledzia :)
Emiliozo 04.09.2012 22:45
różowe do tej pory widziałam z buraczkami

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat