różowa pasta jejeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ketchup

    1 łyżka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • pieprz

  • jaja na twardo

    4
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

obrane jajka zetrzeć na tarce na małych oczkach, zetrzeć również cebulkę i dodać resztę przypraw, wszystko dobrze wymieszać. w rzeczywistości pasta ma delikatny różowy kolor za sprawą ketchupu, niestety na zdjęciu wygląda troszkę inaczej ale jest pyszna

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 17.09.2015 13:56
Uwielbiam taką.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat