Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rożki z sałatką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałatka wielowarzywna 500 gram
szynka konserwowa 10 plastry
bulion 500 ml
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 opak

Przepis i sposób przygotowania na: Rożki z sałatką

Kroki postępowania

1
Przygotować sałatkę wg. własnego ulubionego przepisu. Ja polecam sałatkę z wędzonym kurczakiem i ryżem.
Krok 1 - Rożki z sałatką foto
2
Z szynki zwinąć rożki i wypełnić je przygotowaną sałatką, ułożyć ciasno jedn obok drugiego na półmisku.
Krok 2 - Rożki z sałatką foto
3
Żelatynę rozrobić w bulionie wg. proporcji z opakowania. Zalać rożki żelatyną i poczekać aż stężeją. Podawać na kolację. Smacznego!
Krok 3 - Rożki z sałatką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 23.07.2012 11:42
super:)
Fiffi 16.04.2012 23:50
fajnie podane
Papryczka 03.04.2012 19:45
ślicznie wyglądają
Cukiereczek13 26.03.2012 09:45
smacznie wyglądają :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak