Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rozki orzechowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 150 g
białko 1 szt
mąka 50 g
orzechy włoskie 300 G

Przepis i sposób przygotowania na: rozki orzechowe

Połowe orzechów zemlec,a druga połowe posiekac.Białko ubic z cukrem i wymieszac ze zmielonymi orzechami.Dodac make wymieszac i podgrzac na parze.Ostudzic i formowac z masy małe rogaliki.posypac je posiekanymi orzechami i piec ok 20 minut w temperaturze 170 stopni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak