Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rożek z fetą i szpinakiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
szpinak mrożony 100 gram
ser feta 100 gram
czosnek 1 ząbek
pieprz mielony 1 szczypta
masło 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Rożek z fetą i szpinakiem

Ciasto francuskie kroić na kwadraty. Szpinak zeszklić na maśle, dodać czosnek wyciśnięty przez praskę. poddusić, dodać ser feta, wymieszać razem. Oprószyć pieprzem i układać masę na cieście francuskim, składać w rożek i piec około 15 minut w temp 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tyska 29.11.2011 21:59
ciekawe
mikrusiak 29.11.2011 17:45
fajny pomysł na kolacyjkę...:)
Anna146 29.11.2011 16:20
oryginalne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak