Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z buraczkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponki 100 g
mały seler
burak
sól
soku z cytryny 2 łyżki
tartego chrzanu 2 łyżki
musztardy 2 łyżeczki
posiaknych świeżych ziół 2 łyżki
jogurt 2/3 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z buraczkami

Sałatę umyć, usunąć zwiędłe listki. Selera obrać i pokroić w cienkie słupki, buraka cienko poszatkować. Wymieszać jogurt, musztardę i chrzan: połączyć z pozostałymi składnikami. Sałatkę posypać ziołami i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak