roszponka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • roszponka

    20 dkg
  • olej

  • sok z cytryny

  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Sałatę starannie przebieramy odcinamy korzenie i dokładnie płuczemy i zostawiamy.Z oleju soku z cytryny soli i cukru przygotowujemy sos sałatkowy i polewamy nim sałatę.Można wcześniej miseczkę natrzeć czosnkiem a sałatka będzie miała pikantny smak.Podajemy bezpośrednio po przygotowaniu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat