Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół z perliczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

perliczka 1
włoszczyzna
kostka rosołowa
makaron

Przepis i sposób przygotowania na: rosół z perliczki

perliczkę umyć posolić.Do garnka włożyć perliczkę i włoszczyznę 4 ziela angielskie 1liść laurowy i trochę warzywka wsypać gotować do miękkości około1 godziny.Pod koniec włożyć kostkę rosołową i posolić.W osobnym garnku wcześniej ugotować makaron w osolonej wodzie i 1 łyżce oleju aby makaron się nie kleił.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 13.05.2011 07:38
perliczki nigdy nie jadłam,nawet w sprzedaży nie widziałam.
Mati13 29.03.2011 15:44
pycha
m1monika 19.12.2010 16:38
jeszcze takiego nie jdałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak