Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół wołowy

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziele angielskie kilka ziarenek

Przepis i sposób przygotowania na: rosół wołowy

Umyte mięso jakiś czas pogotować powstałe szumowiny zebrać delikatnie łyżką. Dodać włoszczyznę i gotować do miękkości. Przed podaniem posypać zieleniną. Podawać z makaronem lub lanymi kluseczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kaja1991 30.08.2012 17:36
wołowy? nigdy nie próbowałam
bernadetta2 26.02.2012 12:13
oj ciekawe
wiktor188 02.01.2011 15:23
PYCHA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak