rosół na pikantnie

rosół na pikantnie

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina z kością

    50 dag
  • włoszczyzna

  • papryczka chili

  • ziele angielskie

  • Liść laurowy suszony Prymat

  • sól

  • pieprz

  • pietruszka zielona

  • szczypior

  • kolendra

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania rosół na pikantnie

wołowine zalać zimną wodądodać liśc laurowy i ziele,pogotować ok.2 godziny,dodać włoszczyznę,pokrojąną papryczkę gotować jeszcze ok.pół godzinyDoprawić solą i pieprzem..Podawać z makaronem,i posypaną zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Pani Domu 21.04.2013 18:26
apetyczny rosołek
krokodyl 06.05.2012 23:52
mniam
caralajna 25.03.2012 21:41
apetyczny
Norgiusz 09.03.2012 12:07
super
Norgiusz 09.03.2012 12:07
super
joanna77 07.09.2011 14:25
mniam
Margo1 27.08.2011 00:09
lubię
Margo1 27.08.2011 00:09
lubię
Tika4444 26.07.2011 12:07
smakowity
berys18 25.07.2011 22:18
fajny pomysł,podoba mi sie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat