Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół koperkowy z kartoflami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rosół wołowo drobiowy 300 ml
kartofle młode 5 szt
sól 1 łyżeczka
koperek młody 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: rosół koperkowy z kartoflami

Ugotowac młode kartofle z 1 łyżeczką soli. Odcedzić, dodać 300 ml rosołu wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/137292/rosol-wolowo-drobiowy.html, zagotować z kartoflami, dodać koperek siekany,, wymieszać, wlać do miseczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

evita0007 24.05.2011 19:07
mmm pycha ;-)
Emilia22 24.05.2011 18:35
wygląda bardzo apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak