Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół drobiowo -wołowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

porcja rosołowa 1
włoszczyzna 1
pieprz kolorowy
Liść laurowy suszony Prymat 5
kostka drobiowo wołowa 1
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół drobiowo -wołowy

Mięso dobrze wypłukać w zimnej wodzie długo aby się oczyściło , jak się zagotuje to wrzucamy kostki i włoszczyznę oraz wszystkie przyprawy, solimy dopiero na końcu. Rosołek ma się gotować tak długo aż będzie mięso i włoszczyzna miękka .Bardzo powoli. Gotowy już rosołek możemy doprawić solą i przyprawą uniwersalną .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 17.10.2012 20:17
pyszny
babcia
babcia 17.10.2012 20:17
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak