Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół CHIŃSKI

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sos sojowy do smaku
włoszczyzna 1
Pieprz czarny grubo mielony Prymat do smsku
pędy bambusa 250 gram
cebula biała 1
marchewka 2
porcja rosołowa 1
grzyby mun 50 gram
kiełki fasoli mung 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół CHIŃSKI

Kroki postępowania

1
Przygotowujemy zwykły rosół i wyciągamy włoszczyznę i mięso
Krok 1 - Rosół CHIŃSKI foto
2
Do naszego rosołu wrzucamy - grzybki mung, kiełki fasolki mung, cebulę, pędy bambusa, marchew pokrojoną w paseczki, przyprawiamy i gotujemy przez około kolejne 30 minut aż grzybki mung zrobią się miękkie i delikatne.
Krok 2 - Rosół CHIŃSKI foto
3
Na koniec wkładamy makaron sojowy Tao Tao i zalewamy gotowym rosołkiem.
Smacznego
Krok 3 - Rosół CHIŃSKI foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matesko 26.10.2012 11:08
lubię
Stenka 16.10.2012 18:25
dobry, jadłam podobny u koleżanki, ale sama jeszcze nie robiłam
ewelina/bunia 22.07.2012 18:31
dobre to?
Andzia1977
Andzia1977 20.05.2012 23:51
pewnie pyszny
Andzia1977
Andzia1977 20.05.2012 23:51
pewnie pyszny
eeee 17.05.2012 10:51
super :)
ewelinapac 01.05.2012 14:19
muszę spróbować takiego jeszcze nie jadłam
gacopierz23 26.04.2012 16:00
ciekawa odmiana rosołu
Izabela/bella81 25.04.2012 22:25
fajny, chętnie taki ugotuję :)
Kate131 25.04.2012 08:02
muszę spróbować
Paweł10 19.04.2012 19:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak