Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rollsy z pstrągiem łososiowym i kremowym serkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

placki do tortilli 1 sztuka
pstrąg wędzony 100 gram
serek śmietankowy 5 łyżka
rukola 1 garść

Porada

Rady: Z jednej tortilli przygotujecie ok. 5-6 roladek. Tortillę należy zwinąć bardzo ciasno, aby roladki zachowały ładny kształt i nie rozpadały się podczas krojenia.

Przepis i sposób przygotowania na: Rollsy z pstrągiem łososiowym i kremowym serkiem

Tortillę dokładnie posmarować serkiem, ułożyć plastry wędzonego pstrąga oraz liście sałaty. Tortillę zwinąć ciasno w rulon. Pokroić na ok. 4 cm porcje, w każdą wbić wykałaczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 15.07.2017 09:52
Zgadza się :)
Krystyna32 04.07.2017 10:03
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak