Przepis i sposób przygotowania na: Rolady z szynki z szynką i papryką
Kroki postępowania
Obtaczamy je w mące i smażymy na złoty kolor
Sosik z papryką i cebulą blendujemy, doprawiamy do smaku.
Rozrabiamy trochę mąki z wodą i zagęszczamy sos.
szynka wieprzowa | |
musztarda | |
szynka wędzona | |
papryka czerwona | |
papryka zielona | |
cebula | |
grzyby suszone | |
mozarella | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka | |
olej do smażenia | |
kostka rosołowa | |
ogórek konserwowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: