Przepis i sposób przygotowania na: Rolady nadziewane daktylami i orzechami w sosie musztardowym
Kroki postępowania






pierś z kurczaka |
2
|
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat |
1-2 łyżeczki
|
daktyle |
6
|
orzechy włoskie |
10
|
natka pietruszki |
1-2 łyżki
|
olej do smażenia |
|
masło |
1 łyżka
|
musztarda dijon |
3 łyżki
|
bulion |
1 szklanka
|
natka pietruszki |
2 łyżki
|
sól i pieprz |
|
masło |
1 łyżka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: