Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 50 dag
szpinak 30 dag
olej do smażenia
przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki ze szpinakiem

Opłukane mięso pokroić na 4 równej grubości plastry. Rozbić kotlety kuchennym młotkiem. Posypać Vegetą i odstawić na dwie godziny. Opłukane liście szpinaku ułożyć na kawałkach mięsa. Płaty z mięsa zwinąć w roladki i obwiązać bawełnianą nitką. Usmażyć na oleju, a ok. 20 min., a następnie piec w 180⁰C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak