Składniki:
wieksze cebule | 2 |
białego wina | 100 ml |
wody | 250 ml |
maka do obtoczenia roladek i zageszczenia sosu | |
kawałek masła | |
oliwa | 4 lyzki |
schab bez kości | 500 g |
szparagi zielone | 10 (konserwowe) |
ser żółty |
wieksze cebule | 2 |
białego wina | 100 ml |
wody | 250 ml |
maka do obtoczenia roladek i zageszczenia sosu | |
kawałek masła | |
oliwa | 4 lyzki |
schab bez kości | 500 g |
szparagi zielone | 10 (konserwowe) |
ser żółty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: