Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z wędlin

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka wieprzowa 10 plastrów
szynka drobiowa 10 plastrów
łosoś wędzony 10 plastrów
schab pieczony 10 plastrów
ogórek kiszony 10 szt
żółty ser 30 szt
koperek 1-2 łyzki
sól do smaku
majonez tradycyjny
ketchup
twarożek 3-4 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z wędlin

Twarożek mieszamy z koperkiem, solą i pieprzem, smarujemy nim plastry łososia i zwijamy. Na każdym plastrze wędliny posmarowanym majonezem układamy plaster sera żółtego, smarujemy ketchupem. Kładziemy po ćwiartce ogórka i zwijamy. Układamy roladki na półmisku i podajemy jako przekąskę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 13.06.2012 16:01
bardzo fajna przekąska
Betka 27.04.2012 13:02
super;)
caroline1983 10.04.2011 21:12
Bardzo fajne
grazia1 21.02.2011 20:12
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak