Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z tortilli z łososiem i roszponką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

placki do tortilli 3-4 szt
łosoś wędzony 150-200 gram
ser twarogowy 300 gram
roszponka 50 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z tortilli z łososiem i roszponką

Posmarować placki do tortilli serkiem twarogowym. Na nim ułożyć kawałki wędzonego łososia oraz umytą i osuszoną roszponkę. Zwinąć tortille w rulony, owinąć folią aluminiową i odstawić na kwadrans, żeby dobrze się skleiła. Następnie ostrym nożem pokroić placki na kawałki po skosie.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 08.02.2017 19:29
bardzo smaczne
2milutka 08.02.2017 19:20
fajne koreczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak