Roladki z szynki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynki konserwowej

    200 g
  • twarozku naturalnego

    200 g
  • chrzan świeżo starty

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

z twarożku i chrzanu przygotowujemy mase,którą doprawiamy pieprzem i solą,posiekana pietruszka.na kazdy plaster szynki nakładamy farsz twarożkowy i zwiajmy w ruloniki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rakow2 08.06.2011 16:02
dobrze zjeść

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat