Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z szynki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wędzona 20 dag
jajko 2 jajka
chrzan tarty 1 łyżka
majonez 1 łyżka
natka pietruszki 1 natka
szczypior
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z szynki

Ugotowane, posiekane jajka dodać do chrzany wymieszanego z majonezem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić najlepiej solą i pieprzem. Plastry szynki najlepiej podwędzonej posmarować otrzymanym farszem. Roladki aby się trzymały związać szczypiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta34 26.06.2012 10:32
UWIELBIAM
edita15 08.06.2012 12:45
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak