Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z serkiem topionym

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 4 plastry
serek topiony 10 dkg
oliwa
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z serkiem topionym

Kroki postępowania

1
Karkówkę umyć, cieniutko rozbić. Natrzeć oliwą oraz przyprawą kucharek, pieprzem czarnym mielonym oraz czosnkiem granulowanym. Serek pokroić na mniejsze kawałki i podzielić na cztery części. Na każdym kawałku mięsa ułożyć część serka.
Krok 1 - Roladki z serkiem topionym foto
2
Zwinąć roladki. Ułożyć w wysmarowanym tłuszczem naczyniu żaroodpornym. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni.
Krok 2 - Roladki z serkiem topionym foto
3
Piec około 1 godziny i 15 minut. Podawać na gorąco.
Krok 3 - Roladki z serkiem topionym foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 27.08.2013 11:36
smaczne danie :)
ONY_za_kare 27.08.2013 11:23
fajne roladki
mela25 21.08.2013 19:36
mój ulubiony,pyszności
IlonaAlbertos 18.08.2013 15:00
Fajny pomysł.
Stenka 16.08.2013 08:37
ciekawy przepis
adelajda 14.08.2013 20:25
lubię takie roladki
Stenka 13.08.2013 07:36
pyszne jedzonko
Krystyna32 12.08.2013 17:34
bardzo apetyczne
mirosława4 12.08.2013 14:56
bardzo dobre robię podobnie
Kamil 12.08.2013 12:37
ciekawe :)
Monia 12.08.2013 09:09
Pyszna propozycja ;D
caralajna 12.08.2013 09:06
na mięsie słabo się znam, ale pomysł jest fajny
Magula 12.08.2013 08:43
tez czasem takie robie
Róża1 12.08.2013 00:15
ale smakowite roladki:-)
Megg 11.08.2013 22:45
uwielbiam takie połączenie mięsa z serkiem :-)
Kuchenka 11.08.2013 21:31
fajne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak