Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z pieczarką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 1 kawałek
pieczarki 50 dek
cebula 2 szt
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z pieczarką

Ładny kawałek mięsa np. szynki pokroić w poprzek włókien na plastry i rozbić.Pieczarki i cebulę drobno podsmażyć i doprawić pikantnie do smaku. Na rozbite plastry nakładamy po porcji pieczarek i zawijamy obwiązując nitką lub spiąć wykałaczką. Gotowe usmażyć na tłuszczu do miękkości mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 07.12.2012 15:59
Pyszne mięsko
m1monika 02.07.2012 11:19
smaczne :-)
teresa18 28.06.2012 19:15
smaczne
Anna169Hosz 21.06.2012 17:05
Smaczne.
Aneta41 18.06.2012 10:17
znakomite
berys18 17.06.2012 20:08
pyszne roladki
fictor123 17.06.2012 09:22
pysznosci
owca441 02.06.2012 15:46
rewelacyjne
owca441 02.06.2012 15:46
rewelacyjne
Dorota59 01.06.2012 23:41
pyszniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak