Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z mięsa mielonego w boczku

5.0
(53)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 500 gram
mięso mielone wołowe 250 gram
cebula biała 1 szt
jajko 2 SZT
sól i pieprz
boczek wędzony kilka plasterków

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z mięsa mielonego w boczku

Do mięs dodajemy jajka, cebulę drobno pokrojoną i przyprawy. Wszystko dokładnie mieszamy. Formujemy małe roladki i każdą owijamy plasterkiem boczku. Tak przygotowane mięso układamy na blasze i pieczemy w piekarniku ok 50 min w temp 180 stopni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 03.03.2015 09:18
pyszne jedzonko
Michał2 02.03.2015 22:23
dobre jedzenie
Małgorzata Pin 02.03.2015 21:49
smakowicie wyglądają.
anula-d 02.03.2015 19:39
wyglądają apetycznie
Agata3 02.03.2015 19:23
znakomite roladki :)
luna76 02.03.2015 19:19
bardzo apetyczne!!!
Wafelek2601 02.03.2015 18:40
Świetny przepis
Kolorowa 02.03.2015 17:08
fajne roladki ;)
AgaS10 02.03.2015 16:29
Fajne danie:)
Damiano
Damiano 02.03.2015 16:24
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak