Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Składniki
-
łosoś wędzony
8 plastrów -
jajka ugotowane na twardo
6 sztuk -
majonez
4 łyżki -
Musztarda delikatesowa Prymat
1 łyżeczka -
kapary całe Smak
1 łyżka -
koperek świeży
kilka gałązki -
rzeżucha
-
Kucharek Smak Natury
do smaku -
szczypiorek posiekany
1 pęczek
Sposób przygotowania
W dużej misce łączymy posiekane jajka, majonez, musztardę, posiekany szczypiorek i kapary, dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku Kucharkiem Smak Natury.
Tak przygotowaną pastę nakładamy na plastry łososia i delikatnie zwijamy w roladki.
Układamy na talerzykach, dekorując koperkiem i rzeżuchą.
Komentarze (0)
Nie masz konta? Zarejestruj się