Roladki z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • naleśniki

    3 szt.
  • łosoś wędzony plastry

    200 g
  • serek kanapkowy ze szczypiorki

    1 op.
  • oliwki czarne

    24 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Usmażyć naleśniki wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/85377/nalesniki-najlepsze.html, wziąć 3 naleśniki, które należy posmarować serkiem kanapkowym ze szczypiorkiem. Na serowej warstwie rozłożyć równomiernie łososia wędzonego, którego należy rozdrobnić na mniejsze kawałki, dokładnie zwinąć, wbijać wykałaczki w każdy naleśnik 8 sztuk w równych odległościach i przecinać ostrym nożem, na każdą wykałaczkę nabić czarną oliwkę, rozłożyć na talerzu.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Jolanta_P-S 09.03.2011 20:35
i są pyszne
bejciu24 09.03.2011 20:25
pieknie wyglądają

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat