Składniki:
pierś z kurczaka | 600 g |
czubajka kania | 5-6 szt dużych kapeluszy |
otręby pszenne | do panierowania |
jajko | 1-2 szt |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
pierś z kurczaka | 600 g |
czubajka kania | 5-6 szt dużych kapeluszy |
otręby pszenne | do panierowania |
jajko | 1-2 szt |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: