Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z czosnkiem niedźwiedzim
Kroki postępowania





Śmietanę wymieszać z mąką i papryką, połączyć z powstałym podczas duszenia mięsa sosem, zagotować, przecedzić.

kotlety schabowe | 1,5 kg |
sól i pieprz | do smaku |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 4 łyżki |
cebula | 2 szt |
Musztarda miodowa Prymat | 4 łyżki |
boczek wędzony | 10-15 dag |
olej do smażenia | |
ogórki kiszone | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
woda | 1 szkl |
sól i pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
śmietana | 2-3 łyżki |
Ziele angielskie mielone Prymat | 1/4 łyżeczki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: