Roladki z chrzanem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka konserwowa

    10 plastrów
  • jaja na twardo

    10
  • chrzan ze słoika

  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jaja gotujemy na twardo, studzimy i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy chrzan i ucieramy na jednolitą masę. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Układamy na plastrach szynki i zawijamy w roladki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat