Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z boczku i oliwek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczek wędzony 10 plasterków
ser starty ostry 20 dag
oliwki zielone 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z boczku i oliwek

Oliwki odsączyć przekroić na pół. Ser nałożyć do środka każdej oliwki, złożyć każdą połówkę, docisnąć. Każdy plaster boczku rozbić tłuczkiem, każdy plasterek owinąć oliwkę i spiąć wykałaczką. Przygotowane roladki opiekać w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 5 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 26.04.2012 21:56
fajne
Kaja35 02.04.2012 07:57
Ja też tak grilluję smaczne i zdrowe
suzana 14.02.2012 07:59
podobne robię na grilu - super sprawa
anja3107 30.12.2011 21:41
ekstra
Reda 29.12.2011 09:36
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak