Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wołowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 50 dag
boczek 25 dag
ser 5 plasterków
ogórek kiszony 3 szt
musztarda
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe

Mięso dokładnie rozbić, następnie posmarować każde mięso musztardą, układać na każdym kawałku boczek ser pokrojony w paski ogórek, doprawić pieprzem, zawinąć roladki, na rozgrzanym oleju smażyć roladki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 01.12.2012 23:16
Smakowite
Iwona51
Iwona51 08.10.2011 10:30
pycha
Seba 02.10.2011 19:09
pycha
Monika193
Monika193 10.08.2011 23:59
uwielbiam takie
Motorek 18.07.2011 23:27
smaczne
Wafelek2601 04.05.2011 10:56
pyszne te roladki
Krystyna32 27.04.2011 14:58
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak