Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z parowaru

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 sztuka
pieczarki 4 sztuka
Czosnek suszony Prymat 1/2 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
Papryka ostra mielona Prymat 1 szczypta
masło 1 łyżka
tymianek 1 (suszony)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z parowaru

Kotlety rozbijamy bardzo cienko. Przyprawiamy przyprawami. W każdą porcję zawijamy kapelusz pieczarki i łyżeczkę masła. Szczelnie spinamy wykałaczkami. Gotujemy w parowarze do miękkości ok. 20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fijolek91 28.10.2012 17:53
świetne:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak