Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z kremem chrzanowym i serem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 6 plastrów
ser żółty 100 g
sól do smaku
jajko 1 szt
krem chrzanowy Smak 2-3 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z kremem chrzanowym i serem

Plastry schabu rozbić tłuczkiem,oprószyć solą i pieprzem.Każdy roztłuczony plaster schabu posmarować kremem chrzanowym i ułożyć na nim kawałek żółtego sera, zwinąć w roladkę.Zwinięte roladki panierować w jajku i bułce tartej a potem smażyć na oleju na złoty kolor.Podawać z ulubionymi dodatkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 02.12.2013 19:05
super roladki :)
goofy9 04.10.2013 22:33
ten przepis na pewno wypróbuję
EmciaPichci 04.10.2013 07:26
wyglądają fantastycznie :) chętnie zjadłabym takie roladki!
Alex_M 17.06.2013 09:35
swietne roladki!!
mysza75 16.06.2013 15:02
co za pyszności lubie z chrzanem
jozefinach 16.06.2013 13:22
Roladki prezentują się bardzo smakowicie.
Sylwia26 16.06.2013 12:17
apetycznie wyglądają
Gracer 16.06.2013 11:51
wyglądają super i pewnie są pyszne
iwi 16.06.2013 10:54
Pyszne mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak