Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe gotowane na parze

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 4 plastry
Musztarda sarepska Prymat 4 łyżeczki
oliwa 4 łyżki
sól i pieprz do smaku
ser żółty 4 plastry
boczek wędzony 4 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe gotowane na parze

Plastry schabu rozbić, natrzeć oliwą i przyprawami z obu stron. Z wewnętrznej strony natrzeć jeszcze musztardą. Na każdym plastrze mięsa ułożyć plaster sera i boczku. Zwinąć roladki. Odstawić na 3 godziny do lodówki. Po tym czasie ugotować na parze.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak