Składniki:
schab bez kości | 4 plastry |
rydze | 30 dag |
cebula biała | 1 sztuka |
por | 1/2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | do panierowania |
olej roślinny | do smażenia |
ser gouda | 10 dag |
schab bez kości | 4 plastry |
rydze | 30 dag |
cebula biała | 1 sztuka |
por | 1/2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | do panierowania |
olej roślinny | do smażenia |
ser gouda | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: