Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki nadziewane papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 1
schab bez kości 20 dag
sól
pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat
mąka
jajko
olej
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: roladki nadziewane papryką

Kroki postępowania

1
Na patelni rozgrzać olej. w miedzyczasie papryke umyć wydrążyć srodek i pokroić w słupki wrzucić na gorący olej smażyć aż sie zarumieni
Krok 1 - roladki nadziewane papryką foto
2
scab pokroric w plastry opruszyc solą i pieprzem ułożyc na srodku papryke i zawinąc w roladke
Krok 2 - roladki nadziewane papryką foto
3
nastepnie obtaczac w mące jajku oraz bułce smażyc na brązowy kolor na smalcu
Krok 3 - roladki nadziewane papryką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak