Składniki:
Składniki
szparagi zielone | 12-16 sztuk |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
szynka parmeńska | 4-8 plasterków |
oliwa |
sos
musztarda ziarnista | 1 łyżka |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
śmietana 30% | 6 łyżek |
sól i pieprz |
szparagi zielone | 12-16 sztuk |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
szynka parmeńska | 4-8 plasterków |
oliwa |
musztarda ziarnista | 1 łyżka |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
śmietana 30% | 6 łyżek |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: