Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki drobiowe serowo-koperkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1/2 kg.
Kucharek przyprawa uniwersalna
ser żółty 20 dkg.
koperek 1/2 pęczka
bułka tarta pikantna
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: roladki drobiowe serowo-koperkowe

ser pokroić w paski,koperek umyć i posiekać,mięso opłukać i pokroić w plastry delikatnie rozbić oprószyć kucharkiem,pieprzem oraz przyprawą do kurczaka,na każdym plastrze mięsa układać po pasku sera zółtego i 1/2 łyżeczki koperku,ciasno zwijać roladki,panierować w rozkłóconym jajku potem w tartej bułce i smażyć na rumiano w głębokim tłuszczu,podawać zarówno na zimno do kolacji i na gorąco z ziemniakami i surówką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 24.05.2014 10:11
ciekawa propozycja
Róża1 07.12.2013 11:44
smakowite roladki !!!!!!
jozefinach 03.03.2013 11:21
Roladki wyglądają bardzo smakowicie. Połączenie sera, koperku z mięsem świetny pomysł.
caralajna 27.02.2013 18:16
fajnie wyglądają
Henryka2 23.02.2013 15:13
Apetyczne.
gosia56 23.02.2013 14:47
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak